Останати новости

“Зависности и нивно лекување”

По повод одбележување на месецот на борба против зависности, Црвен крст на Република Северна Македонија- Општинска организација Кисела...>>


Психосоцијална Поддршка и Психолошка Прва Помош

Црвениот крст на Република Северна Македонија во рамки на системот за Психосоцијална Поддршка и Психолошка Прва Помош обезбедува...>>


26 години Црвен крст на РСМ рамноправен член на Меѓународната Федерација на националните друштва на Црвен крст и Црвена полумесечина

26 години Црвен крст на РСМ рамноправен член на Меѓународната Федерација на националните друштва на Црвен крст и...>>


Обука за врснички едукатори за превенција од болести на зависности

Црвениот крст на Република Северна Македонија организираше обука за врснички едукатори за превенција од болести на зависности. Обуката...>>


Крводарителска акција

Почитувани крводарители, Благодариме на Вашата хуманост и желбата да бидете дел од најблагородниот чин, а тоа е крводарувањето!...>>


види ги сите