јуни 3, 2021

Заеднички во Црвениот крст создаваме спомени, пријателства, а воедно и личности кои претставуваат пример за младите.

Младите при Општинската организација Кисела Вода упатија роденденски желби до Националниот координатор на ЦКА-ПХВ (Црвен крст во акција- Промоција на хумани вредности) програмата, Александра Ристовски.
🎉Заеднички во Црвениот крст создаваме спомени, пријателства, а воедно и личности кои претставуваат пример за младите.🎉
На овој начин сакаме да ти изразиме благодарност:
1. за ЦКА-ПХВ можноста!
2. За знаењето кое го пренасочуваш кон нас младите во рамки на секоја активност.
3. За тоа што секој четврток креираме знаење во рамки на онлајн едукациите.
4. За она што секоја година, ПХВ креира беспрекорна приказна која долго се раскажува и памети!
5. Ти ни овозможи знаење, а ние ти овозможуваме бескрајна поддршка и најискрени роденденски желби! 🎈
Најсреќен роденден со искрени желби и многу љубов ти посакуваат волонтерите при Општинска организација Кисела Вода!❤️Можно е да е слика од 5 луѓе и текст
< врати се назад